DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

1299 OSMANLI ULU ÇINAR PROJESİNE DESTEK MÜJDESİ

BAŞBAKANIMIZ BİNALİ YILDIRIMDAN BİLECİK BELEDİYESİ PROJESİ OLAN 1299 OSMANLI ULU ÇINAR PROJESİNE DESTEK MÜJDESİ

AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 6’ncı olağan kongresi için ilimizde bulunan Başbakanımız Binali Yıldırım, ilimiz ve ilçelerimiz için müjdeler verdi.

AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı Bilecik halkına teşekkür eden Başbakanımız Binali Yıldırım, “Bilecik gücümüze güç katıyor. Sizin fedakar yüreğiniz her zamanki gibi çalışkanlığınızla fark getiriyor. Bilecik bizim tarihi büyük yürüyüşümüzün başlangıç noktasıdır”dedi.

Konuşmasında; Bilecik’e yapılan hizmetlerden bahsederken, müjdeler de getirdiğini söyleyen Başbakanımız Yıldırım, Söğüt’e TOKİ tarafından toplu konutlar inşaa edileceğini, Bozüyük’e yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını ve Bilecik’te 2000 dönümlük bir araziye Osmanlı Yaşam Adası Uluçınar 1299 isimli bir park yapılacağını müjdeledi.

Bilecik’e 15 yılda 9 milyar yatırım ve destek sağlandığını söyleyen Başbakan Yıldırım, 2002 yılından beri Bilecik’e yapılan eğitim, yol, sağlık, tarım ve iş gücü alanındaki yatırımları da dile getiren Başbakanımız Binali Yıldırım; ”Bilecik gücümüze güç katıyor. Sizin fedakar yüreğiniz her zamanki gibi çalışkanlığınızla fark getiriyor. Bilecik bizim tarihi büyük yürüyüşümüzün başlangıç noktasıdır. Söğüt büyük medeniyet çınarımızın köküdür. Bilecik dirilişin şehridir, varoluşun şehridir ve bundan sonra inşallah yükselişinde şehri olacaktır. 2019’da yeniden dirilişe, yeniden yükselişe Bilecik hazır mı? 2019’da yeni bir tarih yazacak mıyız? Varolasın Bilecik Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”İLİMİZE YAPMIŞ OLDUKLARI KATKI DOLAYISIYLA CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZA BİLECİK ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise ”Bir tohumdan bir çınar, bir obadan bir beylik, bir beylikten bir devlet, bir devletten bir medeniyet doğuran Dirilişin Şehri Bilecik’imizde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı ağırlamanın mutlu hazzını ve gururunu yaşadık. 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdiğimiz salonda ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen ecdadın torunları olarak Başbakanımızı büyük bir coşkuyla karşıladık. İlimize müjdelerle gelen Başbakanımıza belediyemizin vizyon projelerinden biri olan 1299 Osmanlı Uluçınar projesine destek olacağı müjdesini Başbakanımızdan aldık ve bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.